Ik wil jou bedanken voor alle leuke, leerzame momenten. Zoveel geduld altijd en een fijne uitleg. Dankzij jouw tips en tops van alle keren dat ik bij je ben geweest, durfde ik zonder jouw hulp mijn examens te maken. 

Jara


Onze kinderen maken al meerdere jaren naar volle tevredenheid gebruik van de huiswerkbegeleiding van Voel je THUIS, die eigenlijk veel meer is dan alleen dat. Linda kijkt naar je kind en weet dan feilloos wat er op dat moment nodig is. Dat kan zijn het maken van een planning of overzicht, een peptalk, maar ook een persoonlijk gesprek om het hoofd eerst leeg te maken om daarna aan de slag te kunnen. Onze kinderen voelen zich er ook ECHT thuis en zeker ook gezien. Het komt regelmatig voor dat ze er met stress naar toe gaan en er opgelucht en vrolijk weer vandaan komen. En wat heel erg fijn is, ze willen zelf ook gaan, omdat ze weten dat het goed voor hen werkt. Wij kunnen Voel je THUIS dan ook van harte aanbevelen!

Bianca F.  


Ik merk dat onze dochter het heel prettig vindt bij jou. Ze is altijd positief als ze bij je vandaan komt. Heel fijn, bedankt daarvoor. Wat wij ook als heel prettig ervaren, is dat je zo flexibel bent. Top!

José J. 


Onze dochter komt nu al bijna twee jaar bij Linda. Wat zijn we blij met haar, onze dochter gaat er graag naartoe. Zij komt alleen voor toetsen bij Linda. Zo flexibel, begripvol en ze straalt rust uit. Het maakt Linda niet uit of ze iets één of vijf keer moet uitleggen. Gewoon totdat je het snapt; op school waren ze allang doorgegaan met de les. Wij zijn heel blij met haar en kunnen haar dan ook bij iedereen aanbevelen.
Bij haar voel je je meteen THUIS! 

Groetjes uit Beltrum