Alle voordelen op een rij

- Kleinschalig
- Huiselijke en gezellige sfeer
- Flexibele tijden
- Persoonlijke aandacht
- Intensieve begeleiding 
- Ruime ervaring in het onderwijs
- Kennis van en ervaring met ASS en AD(H)D
- Voor vmbo, havo, vwo en mbo

huiswerkbegeleiding Lichtenvoorde

Als je je ergens thuis voelt, kun je jezelf zijn

De naam van de praktijk is niet zomaar gekozen. 'Voel je THUIS' is allesomvattend en draagt volledig bij aan wat belangrijk is voor een leerling. Je ergens thuis voelen is belangrijk om jezelf te kunnen zijn en je goed te kunnen ontwikkelen. Hier ligt de basis van de begeleiding die ik kan bieden.

Het welbevinden van de leerling staat voor mij bovenaan. Juist die leerling zien, die niet om aandacht vraagt. Of die leerling die altijd om aandacht vraagt, positief benaderen in plaats van hem/haar te veroordelen op zijn/haar gedrag. Daar zit de uitdaging, maar vooral ook het plezier binnen mijn werk. 
Ik kreeg altijd energie van leerlingen die als 'probleem' gezien werden in de klas. Meestal ging het hier om leerlingen die kampten met gedragsproblematiek. Ik ging op zoek naar de juiste manier om met hem/haar om te gaan. Wat ik altijd belangrijk heb gevonden en belangrijk zal blijven vinden, is om het positieve in iemand te zien en hem/haar daarmee in zijn kracht te zetten

Mijn huidige werk als trajectbegeleider is een erg mooie aanvulling op mijn praktijk, want ik leer ontzettend veel van en door de leerlingen die ik op het Graafschap College begeleid. Al deze verworven kennis zet ik ook in binnen mijn praktijk. Tijdens de begeleiding ligt de aandacht, naast het opbouwen van een vertrouwensband, op het onderwijs en begeleid ik de leerlingen bij het maken van huiswerk, het houden van overzicht en het oppakken van problemen waar ze binnen de opleiding of daarbuiten mee te maken krijgen. 
Ik geef ze handvatten om problemen op-/aan te pakken en werk aan hun zelfkennis en zelfvertrouwen, zodat ze  hun doel kunnen halen: het behalen van een diploma. 

info@voelje-thuis.nl
06-13472298
Varsseveldseweg 5
7131 BG

Lichtenvoorde